2.500₺ üzeri Alışverişlerde %12 İndirim! ❤️
2.500₺ Üzeri Ücretsİz Kargo! 🚚
2.500₺ üzeri Alışverişlerde %12 İndirim! ❤️
2.500₺ Üzeri Ücretsİz Kargo! 🚚
Kargo Pantolon Kombinleme İpuçları!

Kargo Pantolon Kombinleme İpuçları!

Kargo pantolon son 2 yıldır gardıroplarımızda sıkça yer alan bir parça! Oldukça rahat ve spor bir tarz olmasından dolayı günlük kullanım için ideal. Klasik pantolonlardan sıkılanlar ve fark yaratmak isteyenler için de farklı bir stili beraberinde getiriyor.

Yanları cepli bir forma sahip olmasıyla üstüne giyeceğiniz parça bakımından da kolay bir kombin edilebilirlik sunuyor. Hepimizin bildiği üzere bazen kombin yapmak tam bir işkence! Fakat doğru parçaları ve kolay kombin edilebilen parçaları seçmeniz bu konuda daha rahat hareket etmenizi sağlar. Kargo pantolon oldukça sık tercih ediliyor dedik, peki bu modeli daha rahat ve ilgi çekici bir şekilde nasıl kombinleyebiliriz? Gelin Aychayla olarak kargo pantolon kombinleme püf noktalarını beraber inceleyelim;

Kombin Yaparken İlk Odak Noktam Ne Olmalı?

Kombin yapmak ince bir iştir. Çoğu zaman bu konuda en sık sorulan sorulardan bir tanesi ne ‘’kombin yapmaya nereden başlamalıyım’’ oluyor. Öncelikle kombin yaparken odaklanmanız gereken ilk nokta nereye gideceğiniz olmalı. Günlük tarz, minimal tarz, özel günler için farklı tarzlar gibi seçenekler nerede nasıl giyinmeniz gerektiğini size söyler. Sonraki adımlar ise vücut tipiniz, ten renginize yakışan renkler, alt giyimde paça veya etek boyları gibi hususlar olmalı. Tüm bu noktalara özenle dikkat ettiğinizde, hayalinizdeki görünüme kolayca ulaşabilirsiniz!

Günlük Tarzda Kargo Pantolon: Rahatlık ve Şıklık Bir Arada!

Özel günler için farklı kombinler denemek daha farklı bir süreçken günlük kombinlerin daha ilgi çekici görünmesi için ekstra çabaya girebiliriz. Günün yorgunluğunu atmak için arkadaşlarınızla bir akşam kahvesi içmeye giderken kargo pantolon kombinini tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz ve star parçanız olan pantolon üzerine eğer mevsim kışsa crop bir kazak tercih edebilirsiniz.

Crop modellere yeni bir soluk getiren ekstra kısa crop kazakların içerisine yarım kol bir tam saran crop giyerek, kazağın üzerinizde daha oversize durmasını sağlarken aynı zamanda daha farklı bir tarzı yansıtmış olursunuz. Eğer mevsim yaz ise daha ince kumaştan üretilmiş kargo pantolonların üzerine askılı crop veya yine crop oversize bir gömlek tercih edebilirsiniz.

Daha farklı bir yaz kombini istiyorum diyenlerdeniz de içinize giydiğiniz askılı veya straplez crop üzerine salaş bir gömlek ekleyerek, ayakkabı seçiminde de sneaker tercih ederek rahat ve günlük kombininizi tamamlayabilirsiniz. Çanta olarak da son dönemin gözdesi olan baget çantalardan ayakkabınızla uyumlu olacak modelleri tercih edebilirsiniz.

Kargo pantolon kombininde eğer mevsim sonbahar veya kış ise bize bir de dış giyim gerek! Dış giyim seçiminizi eğer sonbahar aylarındaysanız biker deri ceket veya nispeten daha kalın olan bir kot ceketten yana kullanabilir, eğer mevsim kış ise oversize bir kaban veya yünlü bir ceket tercih edebilirsiniz. Kış mevsiminde pantolon altına hafif topuklu ya da düz botlar da iyi bir seçenek olacaktır. 

Alışılmışın Dışına Çıkın: Kargo Pantolonunuzu Klasikleştirin!

Kargo pantolon kombinlerinin, pantolonun yapısı dolayısıyla daha spor bir parça olduğundan bahsettik fakat doğru seçimlerle bu kombini daha da klasikleştirebilmeniz mümkün. Burada dikkat etmeniz gereken ilk nokta pantolonun kumaşı. Denim kumaşların aksine eğer pantolon tercihinizi kumaş pantolonlardan yana kullanırsanız, üzerine giyeceğiniz taşlı bluzler, kruvaze yaka bodysuitler veya saten gömlekler ile kolayca klasikleştirebilirsiniz. Seçim yaparken renklerin uyumlu olmasına ayrıca dikkat etmelisiniz. Klasik kombinlerin olmazsa olmazı topuklu ayakkabıları da klasikleştirdiğiniz kargo model pantolon kombinlerinde kullanabilirsiniz. Kışın ince topuk veya biraz daha kalın bir topuğa sahip botlar tercih edebilir, yaz ve bahar aylarında yine ince topuk stiletto veya açık ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Zarif bir görünüm için daha ince topuklar seçmeye özen gösterin.

Vücut Tipine Göre Kargo Pantolon Seçimi

Unutmayın ki pantolon seçiminde en büyük önem her zaman paça boyuna verilmelidir. Yanlış bir paça boyu boyunuzu keserek daha kısa gösterecektir. Bacak boyunuzu ve genel olarak boyunuzu daha uzun göstermek için yüksek bel tercih etmeli, paça olarak da bilek hizasından yukarı çıkmamalısınız. Ayrıca eğer daha kısa paçalı bir kargo pantolon tercih edecekseniz ayakkabı seçiminizin de boyunuzu kesmemesine özen göstermelisiniz. Tüm bu noktalara dikkat ettiğiniz taktirde istediğiniz her yere giderken şıklığınızı yansıtabilir, tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz!

İlginizi Çekebilir: Vatkalı Kıyafetler Nasıl Kombinlenmeli?